Over ons


De geschiedenis

Reeds 10 jaar geleden zijn we begonnen met het verkopen van 2dehands bestelwagens.In 2016 zijn we verhuisd naar Boutersem en hebben we ons concept aangepast en kan u bij ons ook terecht voor alle aanpassingen van bestelwagens in samenwerking met Arcxis bvba. Eind 2017 hebben we ons aanbod nog eens uitgebreid door officiële dealer te worden van IforWilliams trailers.Op die manier konden we al onze professionele klanten(die voornamelijk IforWilliams trailers gebruiken) helpen met zowel de bestelwagen als wat er aan hangt, de trailers dus. In 2019 hebben we ons aanbod nog eens uitgebreid door onze samenwerking met Bexxverhuur die instaat voor de verhuur van bestelwagens,minibussen en trailers. Op enkele jaren tijd hebben we onze klanten dus een totaalaanbod kunnen aanbieden.
Transparantie en een goede, persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel en hebben er voor gezorgd dat we onze zaak hebben kunnen uitbouwen tot een gezond bedrijf met gelukkige klanten.
Wij begrijpen als geen ander dat u specifieke eisen stelt aan uw bedrijfsvoertuig, en kunnen u bijstaan met professioneel advies.
Wij vertrekken vanaf uw idee, u vertrekt met de bestelwagen en/of trailer van uw dromen!

Sterke punten

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bestelwagen of een jonge tweedehands in nieuwstaat, bij ons vindt u wat u zoekt. Wij importeren nieuwe bestelwagens uit het buitenland tegen interessante prijzen, en staan garant voor de kwaliteit van onze jonge tweedehandswagens. Uw wagen wordt hier terplaatse aangepast aan uw noden en zelfs de belettering kan hier gebeuren.

Wij werken volgens een uniek concept

Bij Clijsters Vans & Trailers kan u terecht voor al uw vragen en noden wat betreft aankoop, ombouw en belettering van uw bestelwagen of trailer. U hoeft dus geen tijd te verliezen; door deze gebundelde aanpak wordt alles voor u geregeld op één enkele plaats. Professioneel én praktisch!

Bij "diensten" kan u zien hoe we uw bestelwagen nog kunnen aanpassen en verbeteren.

3 bedrijven onder 1 dak. De meest veelzijdige bedrijfswagencentrale van België!

Clijsters Vans&Trailers , Arcxis en Bexxverhuur , een samenwerking die werkt!

En dan nog dit…

Na meer dan 10 jaar in het vak, staan wij bekend om onze kwaliteit en goede service. Bij ons kan u vertrouwen op professioneel advies, informatie en een persoonlijke aanpak die garandeert dat u vertrekt met de bestelwagen en/of trailer die perfect bij u past. Transparantie en duidelijkheid zijn hierbij de hoekstenen van onze manier van werken.

"Goedkoop is duurkoop"

Daar wij veelal met professionele klanten werken gebruiken wij ook steeds professionele producten. Wij zijn dan ook van mening dat kwalitatieve producten uiteindelijk goedkoper zijn en meer comfort bieden.Een voorbeeld: Kwalitatieve LED's gaan langer mee en hebben een grotere lichtsterkte maar zijn nu eenmaal duurder dan de goedkope variant.. De onze zijn WEL waterdicht en geven over 3 jaar nog steeds evenveel licht :)
Bij de IforWilliams trailers hetzelfde verhaal; ze zijn vaak duurder als andere merken maar simpelweg veel beter en veiliger!