Een veelzijdige transporter, ideaal voor de autohandelaar of een verhuurbedrijf: breed genoeg voor de meeste lichte bedrijfsvoertuigen en smal genoeg voor de kleinere voertuigen. Het kipsysteem, de afgevlakte achterkant en de uittrekbare mini-laadplanken garanderen een snelle en efficiënte lading van voertuigen op hun eigen kracht of door het gebruik maken van één van de optionele lieren.

De combinatie van optimale ontwikkeling en zeer sterke materialen brengen een trailer met een excellente sterkte/gewicht verhouding.. De wielkassen bevinden zich op slechts 10cm van het laadoppervlak zodat het in en uitstappen veilig kan gebeuren. Bovendien zijn er standaard anti-slip elementen voorzien op de uitstaptrede. Optioneel kan men kiezen voor sterke spanbanden met een soft-link element wat beschadiging van dure aluminium wielen voorkomt. Deze kunnen worden opgeborgen in de ingebouwde materiaalkoffer.

De mini-laadplanken zorgen voor een beter oprijden. Ze kunnen snel en eenvoudig uitgetrokken worden en zijn zo gemonteerd dat je ze niet kan verliezen. Eenmaal het voertuig is geladen, worden ze eenvoudig terug op hun plaats geschoven.

De afneembare “winch-steun” is volledig verstelbaar van de ene zijde naar de ander zijde zodat de lier optimaal kan gepositioneerd worden t.o.v het trekoog van het voertuig.